In collaboration with the group of professionals that carried out the interior architecture for the space, we developed a proposal for an air freshener graphic faithful to the project registry, conceived with a spatial concept and oriental aesthetics (ZEN) with the main objective of reflecting its spirit and contributing in the tone of voice that space already defined.

This 200 m2 space, developed within the framework of the 2016 edition of CASA FOA, functioned as an extension of the cafe and restaurant to the outside, with capacity to accommodate 40 people. The spatial concept is intimately linked to the consumer experience in the spring of Japan, where it is usual for tables to be arranged around cherry or other flowering trees, in their shade.
 
In front of a dividing wall covered by a vine, dark gray mirrored glass panels were installed that serve an air freshening function while adding visual dimension to the space. On them there is an illustrated plot inspired by the graphics of oriental inks. These aesthetic features are recovered in the rest of the visual pieces.
 
Environmental Branding: Inplace
Corporate stationery: Inplace
Interior architecture Juan Caram, Gabi Lopez, Flavio Dominguez, Mónica Kucher, Diego Segoura
Photography: Federico Lo Bianco

next project

Artelum

Artelum